Sve je u m:BOX-u, već od jedan euro!

Autor:

Kompanija m:tel je pripremila akciju za sve koji žele da koriste m:BOX paket, a uz to i da kupe TV uređaj

Sve je u m:BOX-u, već od jedan euro! Foto: MONDO/Isidora Matović

U m:tel-u ih čeka sjajna ponuda JVC televizora na rate po top cijenama u HD rezoluciji. Uz BOX pakete u ovoj akciji korisnici dobijaju i duplo veće brzine Interneta i sve to za samo 1 euro mjesečno!

Pretplata od 1 euro u trajanju od 3 mjeseca se odnosi na BOX duo 2 i BOX trio 2, dok se pretplata 1 euro - 6 mjeseci odnosi na pakete BOX duo 3, BOX trio 2+ i BOX trio 3.

Iz ponude TV uređaja kompanija M:tel izdvaja: JVC 32” za koji je rata samo 9€ mjesečno, JVC 43” po cijeni od 14.9€ mjesečno i JVC 55” uz ratu od 23.7€.

BOX ALL 4 je paket koji nudi sve četiri usluge m:tel-a: kablovsku televiziju, Internet, mobilnu i fiksnu telefoniju u jednom paketu. Sada je akuelna ponuda za ovaj paket uz pretplatu od samo 19,99 eura mjesečno u prvih 12 mjeseci. Poklon za sve koji potpišu ugovor za ovaj paket je telefon XIAOMI REDMI 6A.

Iz M:tel-a podsjećaju da svi BOX ALL 4 korisnici u ovoj akciji, uz poklon telefon, u okviru mjesečne pretplate dobijaju: 100 GB mobilnog Interneta, 5000 minuta u m:tel mobilnoj mreži, preko 200 TV kanala, HBO premium i MOVE uslugu, neograničene razgovore ka m:tel fiksnoj mreži, čak 2000 minuta ka 068 mreži.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha. Cijene su sa PDV-om.


Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tagovi:
Sve vijesti