Maja Berović našla se na udaru estradne mafije!

Autor:

Nakon što joj je na kuću u beogradskom naselju Lisičji potok nedavno nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu, prije nekoliko dana u Mostaru, izrešetan je kombi koji pripada njenom bendu.

0
A- A A+
maja berović Foto: ATA Images/Antonio Ahel

  Da napadači ne namjeravaju da stanu, Berovićki je postalo jasno kada je njen suprug Alen svakodnevno počeo da prima anonimne prijeteće poruke u kojima pošiljalac upozorava da, ukoliko ne pristanu na saradnju, mogu i mnogo gore da prođu, piše Espreso.

"Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada je njen muž odbio saradnju sa uticajnim ljudima iz svijeta šou biznisa, koji se bave organizovanjem nastupa. U pitanju su ljudi iz podzemlja koji imaju vlasnički udio u diskotekama po dijaspori. Zahtjevali su da im Maja da punomoć da oni ugovaraju nastupe, kao i nižu cijenu, što su Alen i ona odbili i od tog trenutka je krenuo pakao u njenom životu", govori dobro obavešten izvor za Srpski telegraf i dodaje:

Prvo su joj bacili bombu na kuću, a nakon toga su joj i izrešetali kombi u kojem se voze njeni muzičari. Da ne planiraju da se zaustave bilo joj je jasno onog trenutka kada su na telefon njenog supruga Alena krenule da stižu prijeteće poruke:

"Ovo je tek početak, proći ćete i gore, mogli smo lijepo da sarađujemo, ovako Maja neće nigdje nastupati", samo su neke od poruka sa anonimnih brojeva koje je Alen dobijao.

Nakon njih su unajmili obezbjeđenje, koje ih u stopu prati.

Kako se dalje saznaje, Maja pretpostavlja ko stoji iza napada i sva saznanja rekla je policiji. Uprkos tome, ona je bukvalno premrla od straha. Obezbjeđenje stoji tik uz binu čak i dok pjeva i više ne može da se opusti kada ide na nastupe. Strahuje ne samo za svoj, nego i za Alenov život, pošto je on taj koji ugovara tezge i koji odlučuje o svemu, a koji se osmjelio da kaže mafiji "ne". piše Espreso.

Berovićka nije odgovarala na pozive novinara, ali je iz njene PR službe poručeno da se Maja ne bi dalje oglašavala.

Estrada uz Maju posle pucnjave: Bog čuva nas dobre!

Tagovi:
Sve vijesti