NEOČEKIVANO: Odlazak napadača iz Partizana!

Autor:

Tek što se vratio sa pozajmice, Ognjen Ožegović ponovo napušta Partizan.

NEOČEKIVANO: Odlazak napadača iz Partizana! Foto: MN Press

Vratio se u Partizan sa pozajmice iz ruskog Arsenala rešen da pokaže da je bezrazložno "otpisan". I krenuo je odlično, sjajno se uklopio u "novi Partizan" pod vođstvom Save MIloševića.

Ali, Partizan je dobio dobru ponudu za njega i pristao je da ga proda.

Zanimljivo, njegova sledeća destinacija biće Norveška, zemlja iz koje dolazi naredni protivnik crno-belih u kvalifikacija za Ligu Evrope.

Promeniće zemlju, ali ne i boje dresa. Ide u Rozenborg, najuspešniji norveški klub (26 titula šampiona države, 12 kupova i norveški rekorder po broju odigranih evropskih utakmica), čije su boje drespova takođe crne i bele.

Ožegović će tako biti treći napadač koji je napustio Partizan ovog leta, posle Rikarda Gomeša i Nemanja Nikolića, koji je prosleđen na pozajmicu u Vojvodinu.

- PRELAZNI ROK PARTIZANA - 

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, Petar Gigić (Mačva), Takuma Asano (Arsenal) i Bibras Natko (slobodan igrač).

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma.

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Mark Valijente, Rikardo Gomeš (Al Šarža), Nemanja Nikolić (pozajmica, Vojvodina), Strahinja Pavlović (Lacio, ali ostaje), Ognjen Ožegović (Rozenborg).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić (angažovan u Fudbalskom savezu Srbije).

Sve vijesti