One su najpopularnije na sajtovima za odrasle

Autor:

Jedan od najvećih sajtova za odrasle otkrio je koje su gejming heroine najpopularnije u ovom trenutku.

0
A- A A+

Lista najpopularnijih ličnosti iz video igara dobila je izdanje za aktuelnu godinu i kao što vidite na slici iznad - prilično je šarena. Verovatno ste nekad čuli za čuveno “pravilo 34” interneta, koje kaže: Ako nešto postoji, postoji i verzija toga za odrasle!

Iako je ovo pre svega šala, to je, zapravo ona, koja nije daleko od istine, pogotovo kad je u pitanju pop kultura, odnosno pre svega filmovi, serije i video igre. Likovi iz video igara su uvek bili omiljena “maštarija” mladim i svim drugim gejmerima, pa nas zato i ne čudi da je industrija zabave za odrasle to rano prepoznala i krenula da isporučuje takav sadržaj na adekvatnim sajtovima, što igrani, a poslednjih godina sve češće i animirani - nacrtan ili CGI generisan sadržaj.

Najpoznatiji sajt među svim takvim je tako izbacio i listu najpopularnijih likova iz video igara, čije je ime pretraživano na njihovom sajtu tokom prošle godine, i tu listu možete videti ispod. Kao što se vidi, Overwatch je veoma popularan, Lara Kroft je “evergrin“, ali iznenađuje veliki broj Pokemon likova, komentar je Play! Zine ekipe.

Pokemoni?! Šta vi mislite?

Ubedljivo na prvom mestu je ipak Bowsette, meme lik, koji je bio popularan prošle godine, a koji je napravljen kao ženska, ljudska verzija Mario “zadnjeg glavnog” Bowsera, koji se takođe nalazi na listi.

Jesu li i vaši favoriti na slici iznad?

Tagovi:
Sve vijesti