Pretresom pronašli pištolj, drogu, uhapšene dvije osobe

Autor:

Prilikom pretresa kuće u podgoričkom naselju Gornja Gorica, koju koristi bezbjednosno interesantna osoba Z.P. (36), policija je pronašla pištolj, municiju, narkotike, i uhapsila dvije osobe.

0
A- A A+
hapšenje, lisice pritvor osumnjičeni Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

  Tokom policijskog pretresa osim Z.P. u kući sa njim su bili i M.E. (25), A.A. (21), A.R. (25), B.M.(27), M.P. (29) i D.K. (43).

Policijski službenici su pretresom kuće pronašli i oduzeli pištolj Browning sa okvirom i sedam metaka, oko osam grama marihuane, devet mobilnih telefona, dva risivera za video nadzor i druge predmete koji će biti predmet vještačenja”, saopštila je Uprava policije.

Svi su privedeni u prostorije CB Podgorica. Nakon kriminalističke obrade M.E. i A.A. su uhapšeni i sprovedeni u ZIKS na osnovu rješenja Osnovnog suda u Baru zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje koje je počinjeno u ranijem periodu a zbog kojeg su se potraživali.

Protiv M.E. je takođe nadležnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeta krivična prijava zbog pištolja koji je pronađen pretresom kuće, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je protiv Z.P. podnijeta prekršajna prijava zbog marihuane pronađene pretresom”, ističu u Upravi policije.

Tagovi:
Sve vijesti