Holivudska legenda na sudu, MALTRETIRALA gej asistenta!

Autor:

Oskarovka Fej Danavej, nedavno otpuštena iz pozorišta a svojevremeno nazvana "najgorom u Holivudu", na meti tužbe!

Holivudska legenda na sudu, MALTRETIRALA gej asistenta! Foto: YouTube/TODAY

Žena koju je Beti Dejvis jednom nazvala "najgorom osobom u Holivudu" sada će odgovarati pred sudom zato što je uvredila svog asistenta koji je homoseksualac.

Majkl Roka bio je zaposlen kao lični asistent glumice Fej Danavej (78), i među njegovim zaduženjima bili su raspored obaveza Danavejeve, "razvoženje" po gradu i briga o njenim lekovima.

"Ona je više puta koristila njegovu seksualnu orijentaciju kako bi ga vređala i ponižavala. Svakodnevno je od nje slušao čitave tirade na račun svoje orijentacije," navodi advokat bivšeg asistenta glumice, koji je priložio i audio zapise.

Na snimcima se čuje kako Fej njega, ali i druge ljude, zove "malim pe*erima".

Fej je u julu dobila otkaz na Brodveju, gde je igrala u predstavi "Čaj u pet", zbog sumanutog ponašanja. Glumica je ošamarila šminkerku koja joj je nameštala periku, bacala hranu po podu, insistirala da na probama niko ne nosi belu boju "jer je dekoncentriše" i gađala je razne članove svog tima raznim predmetima. A kada je igrala u istoj predstavi u Bostonu, kasnila je na izvođenja, zaboravljala tekst i jednom se usred predstave žalila na šešir koji je žena u publici nosila.

Tagovi:
Sve vijesti