Niki Minaž je konačno uradila i to! (FOTO)

Autor:

Evo čije je prezime poznata hip-hop pevačica uzela.

Niki Minaž je konačno uradila i to! (FOTO) Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Sykes/Invision Niki Minaž

Nedavno su američki mediji preneli da se reperka Niki Minaž  udaje za svog dečka i menadžera Keneti Petija i uzima njegovo prezime.

Ona je sada to i uradila!

Minaževu na Twitteru možete sada pronaći kako Mrs. Petty. Reperkino puno ime je Onika Taja Maraž, a u narednih 80 dana ona bi trebala i zvanično da postane gospođa Peti, kako je sama nedavno izjavila.

"Dobili smo dozvolu za venčanje koja važi 90 dana i za to vreme moramo da se venčamo.Pošto je licenca gotova pre oko nedelju dana ostaje nam još 80 dana za svadbu, do kad će se to sigurno i desiti", rekla je ona za "MailOnline".

U jednom od predhodnih intervjua ona je izjavila kako jedva čeka da postane njegova žena, kao i da će to za nju biti najveća sreća.

"Mislim da je to ono što smo priželjkivali - čistu sreću. Bilo mi je jako teško da nađem ovakvu vezu, a sada, kada jesam, ne želim da je ugrozim ni zbog koga", rekla je ona tom prilikom.

Keneti je Niki upoznao još kao tinejdžerku dok je živela u Kvinsu, a prošle godine su objavili da su u vezi.

Nikini obožavaoci često na društvenim mrežama iskazuju svoje nezadovoljstvo njenim izborom partnera. Razlog njihovog nezadovoljstva Petijem i osporavanje njihove veze, proizilazi iz povećeg kriminalnog dosijea kojim Keneti može da se "pohvali" - ubistva i pokušaja silovanja.

Tagovi:
Sve vijesti