Skida Boratov kupaći i uskače u špijunsko odelo

Autor:

Saša Baron Koen dobio ozbiljnu ulogu!

Skida Boratov kupaći i uskače u špijunsko odelo Foto: London Entertainment/Splash News Saša Baran Koen

Nekada Ali Dži, pa Borat, pa Bruno, zatim noćna mora američkih političara i javnih ličnosti glumac Saša Baron Koen konačno u ozbiljnoj ulozi.

Nova Netflixova serija "The spy" rađena je po stvarnom životu izraelskog špijuna Elija Koena, koga će tumačiti upravo Saša Baron Koen.

Pisac i scenarista ove miniserije je Gioden Raf, a u seriji Eli Koen koji je 1960. godine otišao u Siriju kao špijun ima velikih poteškoća da se oslobodi svog "duplog identiteta", pošto svoj posao obavlja perfektno.

Uloge u seriji su dobili i Hadar Ratzon Rotem koja će igrati Elijevu ženu, koja je ostavljena da sama odgaja njihovu decu i oseća da nešto nije kako treba sa poslom njenog muža, glumac Waleed Zuaiter u ulozi Amin Al-Hafz, vojnog oficira koji misli da je pronašao saveznika u Koeni.

Saša Baron Koen je u kategoriji skečeva osvojio dva Emija za svoju emisiju "Who is America". On je kontaktirao stručnjake, političare i druge poznate ličnosti kako bi sa njima snimao "ozbiljne" emisije, maskirao se i onda im postavljao pitanja koja će ih navući da se obrukaju pred milionskim auditorijumom.

Koen u ovoj emisiji ima najmanje četiri "alter-ego" karaktera, ljubitelja teorija zavera Bilija, bivšeg zatvorenika Rika, liberalnog ekstremistu Niru i lažnog izraelskog stručnjaka za antiterorizam, pukovnika Morada.

Tagovi:
Sve vijesti