Orlovi u Atini, a Teo u Beogradu - sa "čizmom"

Autor:

Kapiten reprezentacije sprovodi terapije u glavnom gradu.

0
A- A A+
Miloš Teodosić, Teodosic Foto: MN Press

Miloš Teodosić bije bitku sa bolom i sa vremenom.

Nakon što je u subotu obnovio povredu stopala, Teo je u Bolonji dobio uputstvo sa intenzivnu terapiju, za koju se u stručnom štabu nadaju da će mu omogućiti da ipak bude na spisku putnika na Mundobasket u Kini (31. avgust - 15. septembar).

Zbog te povrede Teo je očekivano propustio meč protiv Litvanije u ponedjeljak, a neće nastupiti ni na Akropolis kupu u Atini (od petka do nedjelje), kao ni Vladimir Lučić, čiji nastup u Aziji ipak nije doveden u pitanje.

Prethodnih dana, iz reprezentacije su stizale poruke da će Teovo stanje biti aktivno praćeno, a na dan odlaska ekipe u Atinu na Instagram profilu jedne klinike za fizikalnu terapiju u Beogradu "okačena" je kapitenova slika sa ortopedskom "čizmom" na nozi.

Ekipa Aleksandra Saše Đorđevića otići će na azijski dio priprema u utorak, 20. avgusta i do tada bi moglo da bude poznato više informacija o Teovom stanju i spremnosti da bude dio tima na Mundobasketu.

U međuvremenu, "orlovi" će u petak od 17 časova igrati kontrolni meč u Atini protiv Turske, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Sve vijesti