Dobio zabranu prilaska: "Udarila me je FLAŠOM U GLAVU"

Autor:

Nekadašnji učesnik rijalitija Toma Panić koji je brutalno pretukao partnerku Nadeždu Biljić dobio zabranu prilaska. Oglasio se na Instagramu nakon izlaska iz policijske stanice

Dobio zabranu prilaska: "Udarila me je FLAŠOM U GLAVU" Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Toma Panić, učesnik Zadruge koji je jutros pretukao djevojku, pjevačicu Nadeždu Biljić oglasio se na Instagramu nakon izlaska iz policijske stanice.

Nadeždin bivši dečko dobio je zabranu prilaska i komunikacije sa Biljićevom, a javnosti je saopštio i da je Nadežda tukla njega:

"Iscrpljen sam, samo da kažem da me ne čekaju novinari, jer sam već otišao (morao sam to da kažem jer ljudi čekaju cijeli dan), a iscrpljen sam jer sam od udarca staklenom flašom o moju glavu iskrvario, uskoro i ljekarski nalaz", napisao je Panić.

Pjevačica i učesnica Zadruge Nadežda Biljić je jutros na Instagramu objavila da ju je Toma pretukao.

"Eto velike ljubavi Tome Panića. Upravo me je pretukao. Dokazao je da je muškarčina. Eto mog princa na bijelom konju," napisala je ona uz fotografije lica na kojem se vide ogrebotine.

Nadežda je potom uslikana ispred Urgentnog centra, u pidžami sa flekama od krvi, a kasnije i ispred policijske stanice u koju je došla da bi dala izjavu. Ona je pred kamerama rekla da je Panić bio pod dejstvom alkohola, da je priveden i ponavljala "ništa nisam kriva".

Par je bio u vezi u Zadruzi i čak imao intimne odnose pred kamerama. Nadežda je proletos bila na meti nasilnika Mikija Đuričića, koji je nasrnuo na nju i svoju dojučerašnju djevojku Suzanu Jovanović, zbog čega će godinu dana biti u kućnom pritvoru.

Sve vijesti