Šušanjska fešta od ribe i vina za pamćenje! (FOTO)

Autor:

Bar je ove godine postao grad sa najviše turističkih manifestacija u Crnoj Gori a važno mjesto u kalendaru muzičko-gastronomskih hepeninga između jadranske i skadarske obale zauzela je Šušanjksa noć!

Šušanjska fešta od ribe i vina za pamćenje! (FOTO) Foto: PROMO/Bubulj produkcija

Od manifestacije sa predznakom lokalna čak i u gradskim okvirima Šušanjska noć postala je manifestacija za pamćenje i zbog broja posjetilaca, ali i zbog muzičkog programa i pratećeg gastronosmkog sadržaja!

Zvijezda sinoć održane “fešta od ribe i vina” u barskom turističkom naselju bila je srpska folk pjevačica Ana Bekuta koja je drugo ljeto zaredom oduševila i goste i domaćine, ali i barski bend Padrino i klapa Jedinstvo.

FOTOGALERIJA:


Muzički program održan je pred više hiljada posjetilaca a isto toliko bilo ih je na šušanjskom dijelu Šetališta Kralja Nikole uz štandove na kojima je bio poređan gotovo kompletan crmnički “vinski arsenal” ali i specijaliteti barske kuhinje, maslinovo ulje, suveniri i naravno bogata ribllja zakuska!

FOTOGALERIJA:Nakon spektakularnog vatrometa koncert je otvorila najpoznatija barska klapa Jedinstvo, nakon koje je atmosferu razmrdao sjajni Padrino bend.

FOTOGALERIJA:


Barske muzičare na bini je potom zamijenila jedna od najpopularnijih folkerki starije generacije.

FOTOGALERIJA:Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Bara Dušan Raičević koji je nakon pozdravnog govora obišao sve štandove duž šetališta.

FOTOGALERIJA:


Manifestaciju je organizovala MZ Šušanj uz podršku lokalne turističke organizacije i Opštine Bar. Za kraj pogledajte kako je Šušanjska noć izgledala iz vazduha!

FOTOGALERIJA: