U Podgorici predstavljeni novi Galaxy Note telefoni

Autor:

Samo nekoliko dana nakon svjetske premijere u Njujorku, u Podgorici su danas predstavljeni Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni telefoni

U Podgorici predstavljeni novi Galaxy Note telefoni Foto: MONDO/Miljana Dašić

Kako ističu iz kompanije Samsung, riječ je o novoj generaciji pametnih telefona, dizajniranoj da zadovolji potrebe najzahtjevnijih poslovnih korisnika, kao i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima.

Prisutni su na današnjoj prezentaciji imali priliku da se uvjere u visoke performanse ovih telefona zahvaljujući Mini Tasić, treneru za telekomunikacijske uređaje pri kompaniji Samsung, koja je demonstrirala neke od mogućnosti koje pruža ovaj telefon, poput konvertovanja bilješki ispisanih Pen olovkom u Word, kao i izuzetnih kapaciteta kamere.

FOTOGALERIJA:

Galaxy Note10 i Note10+ nastavljaju tradiciju predvođenja inovacija na polju pametnih telefona, pružajući korisnicima nikad ranije viđene mogućnosti, uz nove funkcije koje je Samsung implementirao u S Pen olovku, kameru profesionalnog ranga i sjajnu konektivnost sa drugim uređajima, za potpuni doživljaj i autentično Galaxy iskustvo“, istakao je Milan Vujović, direktor odjeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju kompanije Samsung Electronics.

Galaxy Note i Note 10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i siftvera, donoseći najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čine da fotografije i video materijali budu svjetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže širok spektar boja.

samsung galaxy note 10 Foto: MONDO/Miljana Dašić

Kamera korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, dok Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke.

Galaxy Note10 integriše vezu sa Windos-om direktno u Quick Panel aplikaciji.

Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa svojim Windows 10 računarom.

Galaxy Note10 će biti dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnooj boji, dok će Galaxy Note10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji od 23. avgusta.

Maloprodajna cijena Galaxy Note10 iznosiće 959 eura, Galaxy Note10+ (256GB) koštaće 1,099 eura, dok će Galaxy Note10+ (512GB) iznosite 1,199 eura.

Sve vijesti