Mančester junajted će osvojiti titulu PRE Liverpula!

Autor:

Snažne reči legendarnog Garija Nevila koji sumnja u ekipi Jirgena Klopa i ne veruje da je sposobna da osvoji Premijer ligu.

Mančester junajted će osvojiti titulu PRE Liverpula! Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images)

Kada je Liverpul poslednji put osvojio titulu prvaka Engleske, čak 18. u istoriji, Mančester junajted je bio daleko iza njih sa tek sedam šampionskih pehara.

Međutim, Ser Aleks Ferguson i njegovi fudbaleri su u nešto više od dve decenije promenili tok istorije engleskog fudbala i postali najtrofejniji klub sa 20 titula šampiona, dok je Liverpul ostao na istoj brojki koju nikako ne može da "pomeri" sa te tačke od nastanka Premijer lige.

Nikad bliži bili su prethodne sezone kada su osvojili rekordan broj bodova i nisu "krunisani", Siti je bio bolji za jedan bod, a ima onih koji misle da to ne mogu da ponove...

Među njima je i legenda "crvenih đavola" Gari Nevil koji je u razgovoru "The Big Debate" pomalo i "prozvao" rivalski klub, saopštivši da će pre Mančester junajted, koji je u ogromnim problemima od 2012. godine, osvoji titulu nego Liverpul.

"Mogu da vam garantujem da će Junajted ponovo osvajati trofeje. Štaviše, verovatno eć osvojiti Premijer ligu i pre Liverpula, to je moje mišljenje", rekao je Nevil.

"I ne govorim to iz nepoštovanja, stvarno verujem u to".

solskjer ferguson nevil Foto: Michael Regan/Getty Images/Guliver


Gari Nevil je objasnio su Liverpul, Siti i Totenhem imali mnogo problema sa "sklapanjem ekipe" i angažovanjem igrača u poslednjih 25 do 30 godina, a da kroz jednu takvu krizu sada konačno prolazi i Junajted, iz čega veruje da će se brzo iskobeljati.

"Doći će uskoro trenutak kada će pronaći pravi sistem, prave ljude, pravog menadžera, nadam se da je to već Solskjer - i da će ponovo osvajati. To će se desiti", rekao je on.

U razgovoru je učestvovao i Džejmi Karager, legenda Liverpula, koji je Gariju Nevilu na to replicirao da Mančester junajted neće osvojiti Ligu šampiona pre "redsa", što je očigledno pogodilo njegovog velikog prijatelja...

"Da, možda neće, ali hoće titulu! Bliži su im nego što misliš, a isto tako Mohamed Salah će otići iz Liverpula u sledećih 12 meseci, već vidim!", nastavio je Nevil.

"I to Džejmi zna, ali neće da kaže, može da se namiriše kod igrača!".

Sve vijesti