"Drži se ti banana države, samo u njoj mogu da te trpe"

Pevačica Jelena Karleuša i pevač Aca Lukas zaratili na društvenim mrežama

"Drži se ti banana države, samo u njoj mogu da te trpe" Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Srednje strane domaće štampe već dva dana zauzimaju slike domaćih javnih ličnosti i pevačice Cece Ražnatović i njene porodice - Anastasije, Veljka i snajke Bogdane Rodić, na proslavi rođendana jednog domaćeg biznismena.

Ovo nije promaklo pevačici Jeleni Karleuši, koja je pisanja štampe iskoristila kako bi se još jednom "obratila" rivalki Svetlani Ceci Ražnatović. Ona je na Instagramu napisala: "Samo u banana državi Srbiji u medijima možete pročitati hvalospeve o narko-dilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili. Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u 'biznismene, elitu i gospodu', obrazovani mladi ljudi će bežati odavde".

Ubrzo je stigao odgovor Jeleninog kolege i "dojučerašnjeg" saradnika u emisiji Zvezde Granda Ace Lukasa:

"Ne znam zašto se neke 'persone' bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji 'banana'! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena trgovca naftom koja koliko ja znam nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin! Kada te branim znam zašto to radim! A ti bi trebalo da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće ničim izazvana praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni".

Sve vijesti