Andrijevica: Rođaci ga polusvjesnog tukli šipkom!

Autor:

Miloš Labović iz Andrijevice operisan je na Kliničkom centru Crne Gore zbog preloma donje vilice nakon što su ga, kako se sumnja, brutalno prektukli brat od strica B. L. i sestrić S. R.!

0
A- A A+
KCCG kbc Klinički Urgentni Foto: MONDO/Gordana Bojanić

  Labović je primljen u KCCG 1. avgusta, gdje je sedam dana liječen u Kliničnog centru, na Klinici za ORL i Maksilofacijalnu hirurgiju, pišu Vijesti.

Podgorički dnevnik navodi da je dvadesetpetogodišnji mladić hitno transportovan iz beranske Opštine bonice u koju je primljen sa teškim tjelesnim povredama i u besvjesnom stanju.

Prema nezvaničnim informacijama podgoričkog lista, incident u kojem je Labović teško povrijeđen desio se 31. jula uveče u andrijevičkom selu Gnjili potok, kada je došlo do žestoke tuče bliskih rođaka. 


Vijesti su prenijele izjavu neimenovanog sagovornika da je fizičkom obračunu prethodila svađa, nakon što su trojica mladića pili pivo ispred trafike.

Navodno, brat od strica ga je tada dva puta jako pesnicom udario u glavu, nakon čega je Miloš pao.

Dok je ležao, ispričao je neimenovani izvor Vijesti, brat od strica je otišao da uzme metalnu šipku iz automobila koji je bio nedaleko parkiran.

Dok je Miloš Labović pokušavao da ustane sestrić ga je, prema tvrdnjama izvora Vijesti, udario  pesnicom u glavu i on ponovo pada na zemlju. Tada ga je, navodno, brat od strica više puta udario metalnom šipkom.

Podgorički dnenvik navodi da od povrijeđenog još nije uzeta izjava jer je operisan i vilica mu je fiksirana, tako da ne može da govori.

Službenicima te institucije prvobitno je rečeno da je mladić sam pao i povrijedio se, ali su inspektori zbog specifičnosti preloma vilice utvrdili da povrede nije mogle nastati na taj način.

Nezvanično, protiv B. L. i S. R. podnijete su krivične prijave zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Osnovni tužilac nije predložio zadržavanje, pa su osumnjičeni nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode.

Vijesti navode da u otpusnoj listi piše da je Labović liječen od 1. do 7. avgusta nakon što je kao "hitan slučaj primljen zbog preloma donje vilice, nastalog u nasilju od strane poznate osobe, o čemu je MUP obaviješten".

"Pacijent navodi kratkotrajan gubitak svijesti, mučninu, ne i povraćanje, te rekonstruiše okolnosti povređivanja. Pregledan i primljen u Opštu bolnicu Berane i upućen na Maksilofacijalnu hirurgiju, gdje je operisan”, navodi se u otpusnoj listi, prenijele su Vijesti.

Sve vijesti