Ovo su učesnici Zadruge 3? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Objavljen spisak navodnih učesnika treće sezone Pinkovog rijalitija

Ovo su učesnici Zadruge 3? (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Za manje od mjesec dana počinje treća sezona rijalitija Zadruga, što znači da je u toku "razbacivanje" imenima potencijalnih učesnika, odnosno honorarima koje traže za svoje učešće.

Sigurno smo da ćemo i u novoj sezoni gledati lica iz prošle (i pretprošle) poput Mine Vrbaški i Ane Korać, ali na spisku koji je objavio "Hit Informer" ima ličnosti iz javnog života koje nismo očekivali.

Prva je Lidija Vukićević, glumica i zvijezda "Boljeg života" koja će navodno ući u Zadrugu, ukoliko produkcija ispuni određene uslove - ponuđeno joj je i da ne mora sve vrijeme da boravi sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gdje može da se osami kad god da poželi.

Pogledajte prilog s Lidijom:

Izvor: MONDO

"Kad su je kontaktirali sa "Pinka", najprije im je rekla da nije zainteresovana. Međutim, kada su joj naglasili da će imati brojne privilegije, Lidija je počela da se nećka. Pažljivo je saslušala sve što su joj rekli, ali je ostalo da detaljnije o svemu prodiskutuju kad se bude vratila sa odmora", rekao je neimenovani izvor listu.

Da li ćemo i nju gledati?

Izvor: MONDO

Na spisku je i Sandra Afrika, koja će navodno ući u Zadrugu na dvije nedjelje, a tu su i Ana Korać, njen dečko David Dragojević, njegov brat Dejan, kojeg smo gledali u Parovima, Dejanova djevojka, takođe učesnica Parova Dalila...

Na ružičastoj televiziji od  6. septembra gledaćemo i starletu i kreatorku Natašu Šaviju, pobjednika Velikog Brata Darka Spejka, političara Nenada Čanka, Jelenu Jevremović, Katarinu Živković, Jelenu Kostov, Dragana Marinkovića Macu, Tamaru Đurić, Ivanu Stamenković Sindi i pevačicu Mariju Anu Smiljanić.

Pogledajte prilog s potencijalnom učesnicom Zadruge!

Izvor: MONDO

Sve vijesti