"Nisam muvao Milicu Pavlović, pjevačice nisu moj tip!"

Autor:

Teniser Filip Krajinović odgovorio na pisanja štampe

"Nisam muvao Milicu Pavlović, pjevačice nisu moj tip!" Foto: MN Press/ATA Images/Antonio Ahel

Krajem prošle godine mediji su pisali o "zauzetom Filipu Krajinoviću" koji je spopadao Milicu Pavlović na nastupu u jednom prijestoničkom klubu.

Teniser je, navodno pripit, pokušao da se udvara atraktivnoj pjevačici, ali ga je ona "oduvala". Početkom ove godine Filip je ponovo uslikan na nastupu Milice Pavlović, zbog čega je sada, za "Alo VIP" odgovorao na "optužbe" da je navalentan i otkrio da je "nikada nije muvao".

"Kada stanem da popričam s djevojkama u klubovima to ne znači da ih muvam. Imam pravo da upoznajem djevojke, da im priđem i popričam s njima. Nisam navalentan. Samo sam ljubazan prema njima", rekao je Krajinović povodom "muvanja" Milice Pavlović.

Krajinović je dodao i da pjevačice "nisu baš njegov tip".

"Volim muziku, ali pjevačice ne pretjerano".

Teniser je otkrio da iako ide na nastupe Milice Pavlović ne sluša njenu muziku!

"Bio sam jednom ili na dva njena nastupa. Drugi put kada sam bio došao sam s društvom, bili smo u ćošku i uopšte joj nisam prilazio. Prvi put jesam, drugi nisam. Drugi put je ona došla za naš sto, koliko se sjećam. Milica i ja nikada nismo bili u vezi. Imali smo korektan odnos i to je sve. Uopšte mi nije jasno zašto se stvorila ta slika o meni i Milici Pavlović kada ja s tim nemam nikakve veze. Nikada ništa nije bilo između nas, mi smo samo prijatelji, to može i ona da potvrdi".

Pogledajte prilog s Milicom:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO TV

Sve vijesti