NEVJEROVATNO "TRULI":Svakog minuta za 70.000 $ bogatiji

Autor:

Najbogatija porodica na svijetu, porodica Valton, zarađuje 70.000 dolara svakog minuta.

0
A- A A+
novac, dolar, dolari, evro, evri, funta, funte Foto: MONDO/Mario Milojević

"Kada završite čitanje otprilike četvrtog pasusa ovog teksta, najbogatija porodica na svijetu biće bogatija za dodatnih 70.000 dolara. To znači da će za jedan sat inkasirati čak 4,2 miliona dolara, a u isto vrijeme sutra će biti bogatiji za 100 miliona dolara", navodi se u tekstu Ekonomskih vijesti.

Zemlje s najviše milijardera: NEMA bogataša iz EX-YU

Porodica Valton, vlasnici najpoznatijeg američkog maloprodajnog lanca Volmart, trenutno raspolažu sa nešto više od 190 milijardi dolara.

To je 39 milijardi više nego u junu prošle godine, podvlači američka medijska biznis mreža Blumberg, čiji vlasnik Majkl Blumberg, kako se napominje, upravlja carstvom vrijednim 60 milijardi dolara.

Bogatstvo samo raste:On je najbogatiji Francuz na svetu

Medu Voltonovima najbogatija su braća Džim i Rob čija se bogatstva procijenjenim na po 48,8 milijardi dolara, u stopu ih prati sestra Elis sa 48 milijardi dolara.

Lukas Volton, sin trećeg brata Džona koji je preminuo 2015. godine, raspolaže bogatstvom vrijednim 16,7 milijardi dolara. En Volton Kroenke i Nensi Volton Lori, kćerke suosnivača Volmarta Bada Voltona, "teške" su po oko 6 milijardi dolara. Kao i Kristi Volton, udovica Džona Voltona.

"Pročitali ste treći pasus, a Voltonovi su postali bogatiji za oko 70.000 dolara. I neće se zaustaviti", piše sajt Ekonomske vijesti.

Tagovi:
Sve vijesti