Ko se SAD smije: Žena ga prevarila, on našao bolju!

Autor:

Brodija Dženera, polubrata slavnih Kardašijanki, supruga Kejtlin Karter je prevarila s pjevačicom Majli Sajrus. Ne, nije dugo patio...

Ko se SAD smije: Žena ga prevarila, on našao bolju! Foto: Instagram/josecanseco/kaitlynn Levo - nova devojka Džozi Kanseko, desno - Kejtlin Karter, bivša supruga i nova devojka Majli Sajrus

Brodi Džener i Lijam Hemsvort su muškarci o kojima se trenutno najviše priča - obojicu su prevarile supruge - Brodija manekenka Kejtlin Karter, a Lijama Majli Sajrus.

Dok njih dvije uživaju, pričaju o "evoluciji" i objavljuju slike u bikinijima, muževi ćute i pate, odnosno dobro se zabavljaju na Instagramu.

Džener je na društvenim mrežama, razmjenjujući komentare s prijateljima, napisao da će svijet uskoro vidjeti i njegove i Lijamove slike dok se drže za ruke. Ova šala nije sjela pjevačici Majli Sajrus, koja mu je "maznula ženu", pa mu je poručila da se "vrati nazad u svoju prikolicu".

Nismo sigurni da se Brodi potresao, jer se vratio NJOJ - predstavljamo Džozi Kanseko, ćerku bejzbol legende Hozea Kanseka i manekenku za kojom uzdiše pola svijeta.

Ona je ta koja je zamijenila Kejtlin i "koja je zavrtela mozak Brodiju Dženeru poslednjih par nedjelja".

Pa da pogledamo (i čestitamo ostavljenom mužu)

View this post on Instagram

girls

A post shared by (@josiecanseco) on

View this post on Instagram

careful w me

A post shared by (@josiecanseco) on

View this post on Instagram

all she ever thinks about is love

A post shared by (@josiecanseco) on

Sve vijesti