Kros bodri Jovića: Nisi imao sreće, polako!

Autor:

"Kada mladi fudbaleri dođu u klub morate da im pomognete da shvate šta znači igrati za ovako veliki klub kao što je Real Madrid", objasnio je iskusni nemački vezista.

Kros bodri Jovića: Nisi imao sreće, polako! Foto: MN Press

Početak nije bio iz snova.

Luka Jović stigao je silno motivisan u Real Madrid, čak i ranije nego što je klub tražio od njega, ali turneja u Sjedinjenim Američkim Državama mu nije donela veliku šansu; poluvreme protiv Bajerna, izmenu posle 15 minuta protiv Arsenala i nakon pola sata protiv Atletika.

Nije kriv ni za jednu od izmena, prvo je saigrač Načo dobio crveni karton, dok je drugi put zaradio povredu zgloba koja ga je neko vreme držala van terena.

Oporavio se mnogo pre nego što su doktori u Real Madridu mislili i konkurisaće za tim u poslednje dve provere koje Zidan namerava da odigra do takmičarskog dela sezone. Videćemo da li će šansu dati i Joviću koji je verovatno malo izgubio na samopouzdanju...

Iz tog razloga i saigrač Toni Kros pokušava da ga "podigne" da zaboravi na probleme.

"Luka se zaista sjajno uklopio, ali nije imao sreće tokom pripremnog perioda zbog povrede. Imao je problem da se uključi u igru zbog toga... On je ipak opcija koja će nam jako pomoći, sposoban je da trese mreže, samo polako", kazao je Toni Kros za nemačke medije.

/DOKTORI REAL MADRIDA ODUŠEVLJENI JOVIĆEM: KAO IVAN DRAGO!/

džejms harden, luka jović, luka modrić, niko kovač, luka jovic, james harden Foto: Guliver/Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

"Kada mladi fudbaleri dođu u klub morate da im pomognete da shvate šta znači igrati za ovako veliki klub kao što je Real Madrid".

U odsustvu Luke Jovića mreže su pogađali Karim Benzema i Marijano Dijaz, koji možda i nije napustio klub jer se čekao oporavak Srbina, a videćemo da li će momak iz Bijeljine postići prvenac u naredne dve provere protiv Salcburga i Rome.

Sa Austrijancima se igra već sutra, a protiv Italijana isto u gostima 11. avgusta.

Milutin Vujičićmilutin.vujicic@mondo.rs

3:14 PM (48 minutes ago)
to me
He was well integrated, but he was unlucky in the preseason with an injury. He had trouble getting involved because of that. But (Luka) Jovic is an option that will strengthen us with what he can do, score goals. When young players arrive, we have to make them feel what it means to be in this club, " he said in remarks relayed by Real-France.
Sve vijesti