Od ljubavi do gatanja: Šta sve nude Tender oglasi FOTO

Kupujete, prodajete ili iznajmljujete stan? Automobil? Treba vam posao? Knjige za školu? Zanatske usluge? Spektar potražnje i ponude mnogo je širi nego što mislite, a u Tender oglasima naići ćete i na ono što ste tražilI i ono što niste

Od ljubavi do gatanja: Šta sve nude Tender oglasi FOTO Foto: MONDO/Miljana Dašić

Iako većina za Tender oglasima posegne uglavnom radi iznajmljivanja, kupovine ili prodaje nekretnina, automobila, pronalaženja posla, na više od sto stranica ovog lista koji je svake srijede na kioscima, mogu se uočiti oglasi raznih kategorija.

Tender oglasi Foto: MONDO/Miljana Dašić

Posebno zanimljiva kategorija svakako su "Lični kontakti", gdje ljudi, mahom penzioneri, traže diskretna druženja ili partnere za brak, društvo za bijeg od usamljenosti...

Međutim, nisu samo sedamdesetogodišnjaci oni koji ljubav i slične rekreacije traže preko oglasa.

Među ponudama našla se i 28-godišnja Tanja, "veoma prijatnog izgleda", koja traži iskrenog i diskretnog muškarca za povremeno viđanje.

Tu je i "Lijep muškarac srednjih godina" koji traži "lijepu, karakternu, patrijarhalnu mladu djevojku za ozbiljnu vezu i moguć brak", kao i mnogi slični oglasi, u kojima je često naglašeno "situiran" ili "dobrog izgleda".

 FOTOGALERIJA:

Kada je u pitanju zaposlenje, sudeći po stranicama u oglasima, veća je ponuda, nego potražnja.

Iako su među ljudima koji traže posao većinom oni koji nude usluge fizičkog rada, čišćenja stanova, njegovanja starih osoba ili čuvanja djece, nije neobično da naiđete na doktora medicine koji traži radno mjesto, magistra ekonomije, ali i na damu koja traži posao "menadžerke, šefice ili nadzornice".

Tender oglasi Foto: MONDO/Miljana Dašić

Ni poslovi u inostranstvu nisu rijetkost, a "obećane zemlje" u kojima se nudi zaposlenje uglavnom su Njemačka i Amerika.

Iz Tivta u Stokholm: Kako izgleda kada odlučiš da odeš

FOTOGALERIJA:

Oglasi po gradu: Kakve usluge nude podgoričke bandere?

Ono što je interesantno jeste veoma široka ponuda sredstava za potenciju, koja su, poput kamagre, nelegalna ili se nelegalno prodaju, a na ovu vrstu oglasa naići ćete u skoro svakoj rubrici.

Tender oglasi Foto: MONDO/Miljana Dašić

Tender oglasi, između ostalog, nude usluge bijelih magova, astrologa, nadriljekara... Tu je, naravno, i ponuda proricanja sudbine iz taloga kafe - "sa iskustvom".

Tender oglasi Foto: MONDO/Miljana Dašić

Šta god da vas zanima - od nekretnina, muzičke opreme, mobilnih telefona, posla ili ljubavi - prva adresa na kojoj ćete potražiti ono što vam je potrebno definitivno su Tender oglasi.

Možda nađete i Gladijatora.

Tender oglasi Foto: MONDO/Miljana Dašić

Sve vijesti