Galaxy Note 10 imaće IZNENAĐUJUĆE NIŽU cijenu? (VIDEO)

Autor:

Da li će Samsung Galaxy Note 10 biti jeftiniji od prvobitnih naznaka i uopšte od očekivanja?

0
A- A A+

Prema objavi PhoneArena sajta, Samsung Galaxy Note 10 biće jeftiniji od prvobitnih najava “upućenih izvora“ i prognoza stručnjaka - cena će početi od 949 evra! Ako ovo bude istina, onda će Samsung Galaxy Note 10 biti jeftiniji od poslednje generacije iPhone uređaja, ali i u skladu sa cijenom Huawei P30 Pro telefona, pa i Mate 30 Pro u nekim regionima.

Samsung model Note 10 sa memorijom od 256 GB počinjaće od 949 evra, da bi cena Samsung Galaxy Note 10 Plus počela od 1.099 eura, za model sa istom količinom memorije, dok će model od 512 GB memorije počinjati od 1.199 eura. Sve konfiguracije tj. njihove cijene zavisiće od količine RAM memorije, koja će biti u rasponu od osam do čak 12 GB!

Da biste shvatili da je ovo, zapravo sniženje početne cijene, podsjetićemo vas da je Samsung Galaxy Note 9 sa 128 GB memorije startovao od 999 eura. Međutim, tad je postojao samo jedan model, a ovog puta imamo posla, makar što se početne cijene tiče sa “običnim“ modelom, tj. modelom, koji nema sve funkcije, koje ima Galaxy Note 10 Plus model.

O tome ćemo još morati da naučimo dodatne stvari na premijeri u Njujorku, 7. avgusta, kojoj će MONDO MobIT prisustvovati i odakle ćemo vam donijeti seriju objava iz prve ruke, kao i uvijek sa premijera. Do tada se podsjetite svega što znamo o Galaxy Note 10 telefonima, šta će imati i šta mislimo da neće i javite nam svoja pitanja u vezi s ovim telefonima - odgovorićemo na njih nakon premijere!


Izvor: TechTalkTV

Izvor: PriceBaba

Tagovi:
Sve vijesti