PES 2020: Oteli Juve, evo novih igrača, klubova, opcija

Autor:

PES 2020 u novom videu otkriva šta igra sve donosi u novoj sezoni, a donosi - mnogo toga!

PES 2020: Oteli Juve, evo novih igrača, klubova, opcija Foto: MONDO portal / Konami / PES 2020

Ako volite PES, a u našoj anketi tvrdite masovno da je tako, onda će vas novi video iz igre oduševiti. Odmah na početku - pogledajte baš video!

Izvor: eFootball PES

Standard Edition igre eFootball PES 2020 imaće četiri naslovne strane i četiri globalna ambasadora, a to su: Mesi, Pjanić, Gnabri i Mektomini. Nova sezona dolazi i sa novim partnerima. Ekskluziva PES-a će biti Juventus i FIFA 20 ga neće imati, a partneri igre su, mada ne i ekskluzive, Mančester Junajted i nemački Bajern. Uz ove nove klubove tu su i dalje i Barsa i Arsenal iz prošle sezone.

Igra donosi novi mod izmene igrača, igranje bez potrebe za internet vezom, u lokalu, nove opcije, kakvi su napredno driblanje, nov način odbrane, prijema lopte, dodavanja i mnoge druge stvari, od kojih su neke objašnjene u videu svakako.

eFootball PES 2020 biće dostupan za isprobavanje vrlo brzo, o čemu ćemo pisati u posebnoj vesti, a igra izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC u Standard i Legend izdanjima od 10. odnosno 12. septembra, u zavisnosti od toga u kojem regionu živite.

Kako vam se čine novosti u eFootball PES 2020 igri, pišite nam?

Tagovi:
Sve vijesti