Brnović: Publika fantastična, mi nismo bili na nivou

Autor:

Trener Budućnosti Branko Brnović nije skrivao razočaranje nakon poraza njegovog tima od Zarje u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (1:3).

Brnović: Publika fantastična, mi nismo bili na nivou Foto: MONDO

Brnović je nakon meča rekao da nema šta da zamjeri svojim momcima ali je priznao da je Budućnost bila ispod očekivanog nivoa.

Prvo poluvrijeme je bilo mnogo loše za nas, ali neću ništa da prebacim momcima. Prihvatam krivicu za sve što se desilo. Pokušali smo da igramo, ne znam da li ih je pritisak sputao, ali je nevjerovatno da u prvom poluvremeno nismo vezali pet pasova”, rekao je trener "plavih". 


Brnović je istakao da mu je najviše žao publike..

Glupo smo primili drugi gol a nakon toga je bilo teško da se vratimo. Ipak, imali smo šansu za 2:2. Tražio sam da se otvorimo, ali igrači nisu željeli da izađu, da li zbog umora ili straha. Ovo je razočaranje, a najviše mi je žao zbog publike, koja nas je sve vrijeme bodrila, iako smo gubili. Porazi su normalni u fudbalu, dođu i prođu, ali mi je žao navijača koji su bili fantastični za razliku od nas koji  nismo bili na nivou”, ocijenio je šef struke podgoričkog tima.

Brnović nije skrivao da je svjestan da su šanse za plasman u naredno kolo njegovog tima svedene na domen teorije. 

Da je ostalo 2:1, mogli smo da se nadamo. Vratiće se Ivanović i Grbić, možemo svakome da damo gol ili dva, ali je sa 3:1 to jako teško", rekao je Brnović i dodao da će u revanšu njegov tim pokušati da popravi utisak.


Sve vijesti