Lepotice, šta ti znači ta tetovaža na ruci?

Autor:

Ešli Benson pokazala slučajno novu tetovažu i bacila obožavaoce "u rebus".

0
A- A A+


Glumica Ešli Benson koja trenutno promoviše svoju novu kolekciju naočari za sunce, objavila je tim povodom sliku na Instagramu, a njenim obožavaocima je zapalo nešto drugo za oko.

Naime, Bensonova na slici nosi belu majicu koja je duboko sečena ispod ruke, odakle izviruje nova tetovaža - latinična slova CD. Mnoge njene obožavaoce su ova dva slova asocirala na inicijale njene devojke, glumice Kare Delevinj.

Oni su pored slike ostavili brojne komentare u kojima su neki sa sigurnoštu tvrdili da je tetovaža posvećena Delevinjovoj, dok su je drugi pitali šta ta dva slova predstavljaju, ali za sada još nisu dobili odgovor od mlade glumice.

"'CD' da li su ti inicijali Kare Delevinj?", glasio je jedan od mnogobrojnih radoznalih komentara.

ZAMISLITE da nije gola! (FOTO, VIDEO)

Bensonova i Delevinjova su prvi put uslikane kako se drže za ruke u maju 2018. godine, a svoju vezu nisu krile od očiju javnosti, čak se i otvoreno bore protiv homofobije na društvenim mrežama.

Na godišnjicu njihove veze Bensenova je objavila zajedničku sliku na kojoj se ljube, a  nedavno su uslikane kako nose identično prstenje što je medije navelo da predpostave da su se verile, ali do sada ni jedna od njih dve nije to potvdrila.

Sve vijesti