Karte rasprodate, Sutjeska SE SELI ako prođe APOEL

Autor:

Sve ulaznice koje su puštene u prodaju su planule, šampion će igrati vjerovatno u Podgorici ako prođe APOEL ili se domogne “plej - ofa” za Ligu Evrope

0
A- A A+
Stadion FK Sutjeska Foto: MONDO

Sve je spremno za feštu na stadionu kraj Bistrice. Makar što se navijača iz Nikšića tiče!

Sutjeska je saopštila da su sve karte za večerašnji orkšaj (20.15) protiv APOEL-a u prvom meču (revanš je 30. jula) 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona - rasprodate. Do jutros je bilo sve prodato, sem određeni kontigent ulaznica za istočnu tribinu, ali je i to planulo u rekordnom roku.

A još jedna vijest koja se tiče našeg šampiona - ukoliko Sutjeska prođe APOEL i obezbijedi učešće u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (protivnik je bolji iz duela Dandalk - Karabag), “plavo - bijeli” neće moći da igraju u Nikšiću, jer stadion kraj Bistrice spada u drugu kategoriju stadionu po standardima Uefe i ne ispunjava uslove.

Ista stvar će se desiti ukoliko Sutjeska ispadne od APOEL-a, a prođe 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (protivnik je bolji iz duela Toršavn - Linfild) i domogne se “plej - ofa” za drugo po jačini evropsko takmičenje.

Stadion u gradu piva i čelika takođe ne ispunjava uslove za odigravanje utakmica posljednjeg kola pred grupnu fazu Lige Evrope!

Ako dođe do 3. kola kvalifikacija za LŠ ili “plej - ofa” za LE, sve su prilike da će Sutjeska igrati u Podgorici, jer je stadion pod Goricom jedini koji koliko - toliko ispunjava uslove za važne evropske utakmice.

Tagovi:
Sve vijesti