Budućnost u problemu, trio ne igra!

Autor:

“Plavi” za dva dana igraju protiv Zarje, Aleksandar Vujačić mora na operaciju, Igor Ivanović je povrijeđen, a Petar Grbić je tek počeo da trenira

0
A- A A+
Petar Grbić Foto: MN Press

  Budućnost u četvrtak veče (20.45) dočekuje ukrajinsku Zarju u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Podgorica jedva čeka novo evropsko izdanje “plavih”, ali trener Branko Brnović ima dosta problema.

Brna ne može da računa na tri igrača koja bi sigurno igrala u startnih 11 u napadu, a to su Petar Grbić, Igor Ivanović i Aleksandar Vujačić!

Visoki centarfor Vujačić dugo vuče povredu trbušnog zida, pokušao je da je zaliječi terapijama u Zagrebu i Beogradu, ali pošto mu nije bilo bolje, donesena je odluka da ide na operaciju. Najbolji strijelac “plavih” prošle sezone će odsustvovati dva mjeseca, pa će klub tražiti novog napadača, jer Brnović trenutno od klasičnih špiceva ima samo Mihaila Perovića.

Što se tiče brzonogog Ivanovića, povrijedio je ložu na utakmici protiv Trans Narve, a sa terena će odsustvovati minimum sedam dana. To znači da vihorno krilo neće biti spremno za utakmicu u četvrtak, ali pitanje je da li će igrati i revanš u Zaporožju, gdje Zarja, inače iz Luhanjska, igra kao domaćin.

Ni Grbić neće igrati prvi meč protiv Ukrajinaca, ali će zato možda zaigrati u revanšu 1. avgusta. Iskusni ofanzivac se vratio na teren, radi sa strane, sigurno neće rizikovati u četvrtak veče, ali sljedeće nedjelje bi mogao da se nađe u startnih 11.

Tagovi:
Sve vijesti