STRAŠNO: Bivši bokser UNAKAZIO devojku ispred diskoteke

Autor:

Novi nemili događaj desio su u Splitu. Bivši bokser fizički je napao 20-godišnju devojku - ima teške povrede glave, višestruke prelome vilece, povredu oka...

0
A- A A+
diskoteka klub kafić izlazak noćni provod žurka Foto: Mondo/Goran Sivački

Muškarac je devojku u ranim jutarnjim satima u Splitu na izlazu iz kluba više puta udario u glavu, pa je onda šutirao dok je bila na podu, pišu danas hrvatski mediji.

Ona je zbrinuta u splitskoj bolnici i operisana je.

Bivši bokser radi kao obezbeđenje u klubu u kome je pretukao devojku.

Slobodna Dalmacija piše da je devojka u noćnom provodu bila s još jednom rođakom.

Incident se desio kada je devojka krenula da izlazi iz kluba, a osumnjičeni nasilnik je uhvatio za zadnjicu. Devojka ga je odgurnula i napustila objekat.

Francuz IZBODEN nožem u Splitu, bori se za život

Međutim, kako piše Slobodna Dalmacija, osoblje, među kojima i konobari, počeli su da se sprdaju s bivšim bokserom zbog reakcije mlade devojke, pa je izašao za njom, udario je šakom u glavu.

Nastavio je da je udara i kad je pala na pod.

Zbog teških povreda glave, višestrukih preloma vilice i teških povreda oka hitno je operisana u splitskoj Opštoj bolnici.

Hrvatski Index.hr piše da niko iz kluba nije stao u odbranu devojke, uključujući ni osoblje kluba.

Osumnjičeni koji se skrivao nakon nemilog događaja javio se danas policiji. Došao je u pratnji advokata, a policajcima je ispričao svoju verziju priče.

On tvrdi da se događaj nije odigrao onako kako je to u medijima predstavljeno, već da je devojku u predvorju kluba udario samo jednom, i to nakon što ga je ona navodno, tvrdi on, udarila nekakvom šipkom po glavi.

Istraga je u toku.

Tagovi:
Sve vijesti