Zašto je Nikol Kidman ŠAMARALA rođenu majku? (VIDEO)

Autor:

Majka glumice ne ume da kaže svojoj kćerki "ne"...

Zašto je Nikol Kidman ŠAMARALA rođenu majku? (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/HBO

Majke bi učinile sve za svoju decu, a u slučaju mame Nikol Kidman, to podrazumeva da je kćerka ŠAMARA kako bi se pripremila za scenu koju je snimala u seriji "Big little lies" ("Nevine laži")!

Pred emitovanje finalne sezone ove serije, Kidmanova se prisetila scene u kojoj je ošamarila Meril Strip, koja glumi njenu svekrvu Meri Luis. Jedan voditelj ju je pitao da li uče da lupaju šamare u školi glume?

"Zapravo, da. Bila sam zabrinuta u vezi sa tom scenom, pa sam vežbala na mojoj mami", rekla je Oskarovka i dodala da je to bio "lažni šamar", kao i da je njena mama pristala da bude "meta" ove vežbe.

"Ona bi stajala, a druga osoba posmatrala da vidi da li je delovalo realistično. Moja mama je pristala na to, pa smo na kraju počele to da radimo i pred više ljudi", istakla je glumica.

Uprkos "mukotrpnim" vežbama šamaranja, scena u kojoj zapravo treba da udari stariju koleginicu je ponavljana oko 30 puta.

Ćuti, bre, snimaju nas! (FOTO, VIDEO)

"Sve je bilo savršeno isplanirano, ali sam se brinula da ne pogrešim i zaista udarim Meril preko lica", otkrila je Nikol.

Druga sezone serije "Big little lies" počinje s emitovanjem večeras na "HBO", a evo prilike da se podsetite scene u kojoj Nikol ošamari Meril:

Izvor: YouTube/HBO

Tagovi:
Sve vijesti