NBA samo na ARENI SPORT: Najbolja košarka non-stop!

Autor:

NBA liga će narednih godina živjeti na Areni i na platforamama kompanije Telekom Srbija.

NBA samo na ARENI SPORT: Najbolja košarka non-stop! Foto: Guliver/Getty images/Scott Halleran

Ljubitelji košarke, spremite se za svjetski spektakl na najboljoj sportskoj televiziji u regionu

NBA, Telekom Srbija i TV Arena Sport, ozvaničili su početak višegodišnje saradnje na radost ogromnog broja ljubitelja najbolje košarke na planeti. U do sada, najvećoj programskoj zastupljenosti na ovim prostorima, Vučević, Jokić, Bogdanović, Dončić, Marjanović, Bjelica… "živjeće" narednih godina na kanalima TV Arena Sport i na platformama Telekoma Srbija, kao i regionalnih partnera.

Magiju NBA lige moći ćete da doživite kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre. Koristeći NBA League Pass navijači će svoj omiljeni klub i igrače, moći da prate i na mobilnim platformama Telekoma Srbija i regionalnih partnera.

Posebna novost je cjelodnevni NBA kanal.

"Biti dio NBA porodice je jedan od najvažinijih sportskih ili poslovnih koraka, u zavisnosti od toga da li ste igrač ili medijska kuća”, rekao je generalni direktor TV Arene Sport, Nebojša Žugić.

"NBA je sinonim za košarku, baš kao i ovaj naš prostor u kome živimo. NBA zaslužuje najveću moguću pažnju i zato sa ponosom možemo da kažemo da će naši igrači i najbolja košarka, medijski živjeti u godinama koje su pred nama, na jednoj adresi. Naši gledaoci i naši korisnici uživaće u magiji koju nosi NBA na kanalima Arene Sport, kao i na platformama Telekom Srbija grupe, kroz NBA League Pass i 24-časovni specijalizovani kanal", dodao je Žugić.

Nova NBA sezona startuje u oktobru. Spremite se na vrijeme.

Tagovi:
Sve vijesti