Hrvat razočarao Kontea, opcija za levi bok su SRBI

Autor:

Gunđao je Italijan nakon neuspelog pokušaja da Ivana Perišića smesti na poziciju levog bočnog igrača u formaciji sa tri štopera, pa je tako čelnicima kluba naredio da ODMAH dovedu pojačanje.

Hrvat razočarao Kontea, opcija za levi bok su SRBI Foto: MN Press

Inter je obnovio interesovanje za kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandrom Kolarovim, ali i ukoliko se ne dogovori sa Romom spremio alternativno rešenje sa njegovim saigračem iz nacionalnog tima Filipom Kostićem, prenosi Sport Medijaset.

Kako se navodi, trener Antonio Konte je u velikoj potrazi sa levim spoljnjim u formaciji 3-5-2 i na tom mestu ne vidi Hrvata Ivana Perišića, dok bi Kolarov bio idealan.

Kolarov je početkom juna bio na meti "nerazura", kasnije se govorilo i o transferu u Fenerbahče, ali je sve do sada ostao u Rimu, što Inter želi da promeni i preseli ga severnije u Milano.

Inter već mesecima pregovara sa Romom oko Edina Džeka i zato postoje rezervne opcije u liku Kostića, koji baš u Ajntrahtu iz Frankfurta igra po levoj strani u formaciji 3-5-2, kao i Emersona Palmijerija iz Čelsija.

Konte je ovog leta desnu stranu popunio još jednim igračem iz nemačke Bundeslige, Valentinom Lazarom iz Herte.

Verovao je da bi Ivan Perišić mogao da ode "poziciju niže" i da zaigra na mestu na kom je u Čelsiju koristio Markosa Alonsa, ali je već na prvoj utakmici Hrvat ostavio loš utisak i Konte je izjavio da ga posle te partije vidi samo u napadu.

Poznato je da čuveni Italijan svoje timove obavezno "posloži" u formaciju sa tri štopera, a ovoga puta mu problem prave bočni igrači...

Sve vijesti