Sutomore odbrojava do parade ljepotica u bikiniju! FOTO

Autor:

Ko je otpisao najpoznatije turističko naselje barske opštine sa liste destinacija na kojima se na crnogorskom primorju dešavaju spektakularne manifestacije, grdno se prevario! Evo video i foto dokaza za ovu konstataciju!

Sutomore odbrojava do parade ljepotica u bikiniju! FOTO Foto: MONDO

U namjeri da usele notu glamura u Sutomore, grupa ugostitelja i turističkih pregalaca iz ovog mjesta predvođena Stojanom Stojom Sekulovićem, angažovala se ovog ljeta u organizaciji izbora za “Miss Bikini Balkana” i “Top model Evrope”! Naravno, sve uz podršku vlasnice balkanske licence kompanije koja stoji iza izbora, Sare Kalabić. 


Izbor misica zakazan je za nedjelju veče od 21:00 na terasi poznatog sutomorskog kafea Delakroa, ali to će biti samo samo djelić spektakla koji se ovog vikenda dešava u popularnom ljetovalištu.

Atmosfera u Sutomoru je juče zagrijana zbog snimanja promotivnog spota manifestacije koje je povjereno poznatom barskom režiseru i kamermanu Dejanu Seniću.

Prva klapa spota snimana je bašti mondenske vile “Talić Hill” u istoimenom sutomorskom naselju.

Kadrovi sa ljepoticama koje učestvuju u izboru ali i aktuelnom miss Evrope Ninom Jovanović snimani su sa zemlje iz vazduha ali i pod vodom!

FOTOGALERIJA:

Crna Gora će na izboru za Miss bikini Balkana imati jake adute...

FOTOGALERIJA:  


 Nakon napornog snimanja na brdu Talić prešlo se na popularnu plažu Q2 gdje je društvo učesnicima manifestacije pravio a ko bi drugi do poznati beogradski reper Dalibor Andonov Gru.

FOTOGALERIJA:Za titulu miss bikini Balkana tačkmičiće se u nedjelju veče 36 ljepotica iz Hrvatske, Srbije, Balkana, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore među kojima će biti i nekoliko učesnica poznatih rialitija ali i misica Srbije i Balkana u kategoriji “bikini”.

Izbor Miss bikini Balana i Top modela Evrope privukao je u Sutomore i neke od učesnica izbora za Miss Earth koje će biti gošće manifestacije.

FOTOGALERIJA:


 Završna FOTO sesija obavljena je na moru! Pogledajte FOTOGALERIJU:Мeđu mnogobrojnim muzičkim zvijezdama koju su angažovane u sklopu pratećih programa biće i Džej Ramadanovski koji јe zаdužen za poslijeponoćno održavanje adrenalina nakon izbora misica u diskoteci "Fratello" inicijatora manifestacije Stojana Stoja Sekulovića.

Popularni folker biće, inače, i član stručnog žirija!

Kompletan zabavno takmičarski dio programa pratiće na terasi kafea Delakroa poznati muzički bend "Bijeli Anđeli".

Predviđeno je da program traje tri sata, odnosno da dodjela nagrada pobjednicama od strane organizatora i sponzora bude malo prije ponoći nakon čega će iznad Sutomora zaiskriti vatromet za pamćenje.

VIDEO prilog sa priprema za Miss bikini Balkana očekujte uskoro a do tada pogledajte ove tri "adrenalisnke sekunde" sa bazena vile Talić Hill:

Izvor: MONDO


Naravno MONDO će biti i na izboru za "Miss bikini Balkana" i "Top model Europa" u Sutomoru zakazanom za nedjelju u 21:00!