Plavuša s OGROMNIM silikonima: Ovako danas izgleda!

Autor:

Rijaliti zvijezda koja je danas privedena zbog prijave da se bavi prostitucijom, ne liči na djevojku koju smo prije nekoliko godina upoznali u smiješnim YouTube klipovima i rijalitiju Parovi

Plavuša s OGROMNIM silikonima: Ovako danas izgleda! Foto: Mondo/Goran Sivački

Pre nekoliko godina region se zabavljao YouTube klipovima devojke koja priča nemački, odnosno tvrdi da je s njom "sve diskretno".

Uhapšena Maca Diskrecija

Od podsmeha do rijaliti karijere nije prošlo puno - Senada Nurkić ubrzo je dobila nadimak Maca Diskrecija i ušla u rijaliti na Happy televiziji.

Gledali smo je na televiziji nekoliko godina, koliko su trajale sezone rijalitija Happy televizije u kojima je učestvovala, a onda je riješila da postane pjevačica.

Prva pjesma i prvi spot i odmah zabrana na YouTube kanalu. Iako biste pomislili da su u pitanju eksplicitne scene, zabrana je pala zbog lokacije na kojoj je sniman spot, za koju Maca nije imala dozvolu.

Ubrzo poslije neuspješne muzičke karijere, Maca se pojavila na televiziji i ispričala da se bavi najstarijim zanatom. Kasnije je demantovala samu sebe, ali onda su mediji objavili da je uhapšena zbog iznude i bavljenja prostitucijom. Saslušana je u policiji i protiv nje je podignuta optužnica.

Danas je opet privedena.

U pauzi od "posljednjeg privođenja" Maca je PONOVO ugradila silikone, dosta veće, i ofarbala se u plavo. Kako sada izgleda, pogledajte OVDJE.

Ovako je izgledala u prvoj sezoni Zadruge:

Sve vijesti