Posle djevojke, sada mu i MAJKA prekida finala! (FOTO)

Autor:

Vjerovali ili ne - na finalu Svjetskog prvenstva u kriketu... Englezi u čudu!

Posle djevojke, sada mu i MAJKA prekida finala! (FOTO) Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Prošlo je mjesec i po od finala Lige šampiona, a ako se ne sjećate golova koje je Liverpul postigao protiv Totenhema, onda sigurno pamtite Kinsi Volanski.

Zanosna plavuša utrčala je na teren stadiona "Vanda Metropolitano" i očas posla "otela slavu" fudbalerima, a nije trebalo dugo da se sazna da je ona u stvari djevojka Vitalija Zdoroveckog i da je reklamirala njegov YouTube kanal.

/FINALE JE PREKINULA DEVOJKA RUSKE YOUTUBE ZVEZDE (FOTO)/

Od trenutka kada je uhvaćena - do onog kada je puštena iz pritvora - umnogostručio se broj njenih pratilaca na Instagramu, a Vitali je dobio opasnu reklamu...

Pokušao je Rus da upadne i na Kopa Amerike, navodno ga je policija prepoznala i fizički spriječila u tome, da bi potom ovaj "eksperiment" izveo i tokom finala Svjetskog prvenstva u kriketu koje se igralo između Engleske i Novog Zelanda.

A, ko je utrčao na teren? Pa, njegova majka!

Foto: Guliver/Michael Steele/Getty Images

Elena Zdorovecki nije bila uspješna kao Kinsi Volanski, ali je takođe izreklamirala svog sina koji se ubrzo oglasio na društvenim mrežama.

"Moja majka je pokušala prekinuti Svjetsko prvenstvo u kriketu. Moja majka je luda!", napisao je Vitalij na šta je Kinsi dodala da je u pitanju "najzločestija majka ikada", a i njenoj "svekrvi" je skočio broj pratilaca na Instagramu.

Sve vijesti