Rakovica: Traktorom unakazio mrtvog Crnogorca u sijenu!

Autor:

Crnogorac R. P. ubijen je u podavalskom naselju Rakovica, a njegov unakaženi leš pronašao je A. K., koji mu je svojim traktorom prešao preko glave dok je skupljao sijeno, prenosi Kurir.

0
A- A A+
jaša tomić 6, selo, traktor Foto: MONDO/Dragana Todorović

 Crnogorski državljanin R. P. (32) pronađen je mrtav u naselju Rakovica u blizini Avale, a njegovo tijelo pronašao je traktorista A. K. (42) dok je skupljao sijeno.

Kako Kurir saznaje, ubijeni je od ranije poznat policiji kao sitan diler, pa se pretpostavlja da su motivi likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa prodajom narkotika.

"Traktorista A. K. (42) skupljao je sijeno kada je iznenada osjetio da je njegov traktor prešao preko nečeg. Zaustavio je mašinu i izašao da provjeri. Vidio je ljudsku nogu i odmah shvatio da je u pitanju mrtav čovjek. Prestravljen, pozvao je policiju, koja je ubrzo došla i otpočela uviđaj", kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

On dodaje da se sumnja da je mladić ubijen na nekom drugom mjestu, a da je potom njegov leš dovezen u naselje Rakovica i bačen na njivu.

"Na mjestu gdje je pronađen leš nije bilo tragova koji bi ukazivali da je tu i ubijen. Na tijelu je bilo vidljivo nekoliko prostrijelnih rana na glavi, nogama i stomaku, a prema prvim informacijama, bilo ih je najmanje sedam. Takođe, nisu pronađene čaure od više metaka, koliko su ubice u njega ispalile" kazao je Kurirov sagovornik i dodao:

"Ubijeni je dovođen u vezu sa prodajom narkotika, a takođe ima krivični dosije. Provjerava se da li su motiv i ove likvidacije neraščišćeni računi od prodaje narkotika, kao i da li je R.P. možda u posljednje vrijeme nekome bio konkurencija", dodaje Kurirov izvor.

Mještane Rakovice zgrozilo je saznaje da je u njihovom mirnom naselju pronađen leš.

"Svi smo šokirani, ovako nešto ne pamtimo u našem naselju. U posljednje vrijeme bilo je hapšenja zbog droge i pronalazili su zasade marihuane, ali ovakve zločine ne pamte ni najstariji žitelji", ispričao je za Kurir jedan mještanin Rakovice.

Sve vijesti