Oskarovka sasvim iskreno: Šta će mi muškarac u životu?

Autor:

Slavna glumica kaže da nije bilo "ni sastanaka, ni cmakanja" u njenom životu već 35 godina!

Oskarovka sasvim iskreno: Šta će mi muškarac u životu? Foto: YouTube/Screenshot/EllenTube

Glumica Dajen Kiton rekla je u jednom intervjuu da već skoro četiri decenije nije bila na ljubavnom sastanku, i da joj ne fali muškarac u životu.

"Imam 73 godine, i ne idem na sastanke. Niko me ni ne zove. Baš niko, razumijete? Nisam izašla ni sa kim već 35 godina. Imam muškarce, koje smatram prijateljima, ali ne cmačem se sa njima," rekla je ona za "In stajl".

Majli Sajrus: Udala sam se za muškarca, ali i dalje volim žene!

"Nikada nisam željela da se udam, da budem nečija žena. Imam toliko godina i mislim da sam jedina iz svoje, možda čak i prethodne generacije, koja je 'singl' čitavog svog života. Ne mislim da sam tužna zbog toga, stvarno sam srećna što se nikada nisam udala," rekla je ona.

Ipak, javnost "pamti" njene veze, prije više decenija bila je sa glumcima kao što su Al Paćino, Voren Biti, Vudi Alen...

"Kada sam bila mlada, željela sam da me vole svi ti izvanredni muškarci. Nije trebalo da dozvolim da me zavede talenat. Kada se oboje bavite istim poslom, nije to baš sjajno. Trebalo je, možda, da pronađem nekog super tipa koji bi želio porodicu," rekla je ona.

Tagovi:
Sve vijesti