Sonja o Lukasovoj devojci: Neka ga ubedi da se razvede!

Autor:

Bivša folkerova žena se oglasila povodom njegove nove ljubavi.

Sonja o Lukasovoj devojci: Neka ga ubedi da se razvede! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Aca Lukas sa suprugom Sonjom.

Aca Lukas ašao je novu devojku, a vest se munjevitom brzinom proširila estradnim krugovima.

MONDO ih je zatekao na promociji dueta Lukasa i Maye Berović, a pevač nema ništa protiv što je sve isplivalo u javnost. Međutim, ono što je još zanimljivije, to je da folkerova bivša žena nema ništa protiv ove veze, a našalila se da bi možda ona mogla da nagovori folkera da potpiše papire za razvod.

"Od vas sam saznala da Aca ima novu devojku, ali stvarno ne znam ko je ta devojka. Stvarno me ne zanima s kim je on trenutno, meni je to sve simpatično! Nadam se samo da će ga ona možda ubediti da mi što pre potpiše papire za razvod braka! Mislim da bi to stvarno bilo sjajno. Nisam iskreno čula da njegovu devojku porede sa mnom, ali mi je i to simpatično! Iskreno, meni svaka devojka ide uz njega. Ne bih tu ništa mnogo komentarisala", rekla je za "Informer" folkerova bivša kroz osmeh.

Lukas je nedavno na promociji nove pesme i spota poveo devojku, naglasivši da "nije starleta". On je došao "pod ruku" sa izvesnom plavokosom lepoticom Jovanom i nije se tokom večeri odvajao od nje.

Aca Lukas "prošetao" novu devojku! (FOTO, VIDEO)

"Devojka mora da bude nova. Nije starleta, ni top model, odakle vam ideja da bih ja bio sa starletom? Ona radi svoj posao, direktorka je. Zove se Jovana. Savršeno nam je u životu i sve je jasno", rekao je Lukas tom prilikom novinarima.

Pogledajte kako izgleda novi par:

Tagovi:
Sve vijesti