"Matiću, SKUPLJAO si lopte u Zvezdi, a gde si SAD!"

Autor:

Tri generacije zvezdaša setile se šampionske sezone 2003/04 i ko je kakvu ulogu imao tada...

"Matiću, SKUPLJAO si lopte u Zvezdi, a gde si SAD!" Foto: MN Press

Nisu igrali zajedno, nisu ni ista generacija, ali društvene mreže su tu da povežu!

Bojan Đorđić, Nemanja Matić i Miloš Degenek prisetili su se zlatnih vremena Crvene zvezde nakon što je najstariji među njima podelio fotografije generacije koja je u sezoni 2003/04 osvojila "duplu" krunu kod trenera Slavoljuba Muslina.

/VELIKI ČOVEK NEMANJA MATIĆ - POMOGAO SRBINA U AUSTRALIJI/

U to vreme je Đorđić igrao na pozajmici iz Junajteda, šest godina mlađi Matić je bio u omladincima, a još šest godina mlađi Degenek - verovatno je gledao svoje idole na TV.

"Brate moj, Muslin šef, Vida kapiten, a brat Žiga i Pantela u špicu. A ja samo gledao da gurnem nekome kroz noge...", napisao je Bojan Đorđić na šta se nadovezao Nemanja Matić koji je u to vreme bio "kilnac":

"A ja iza gola - sakupljam lopte!".

Nikada nije dobio priliku da zaigra u dresu Crvene zvezde, pa je preko Košica, Čelsija, Vitesea, Benfike i opet Čelsija - stigao do dresa slavnog Mančester junajteda.

"Haha, da ne veruješ. Ali brate moj nisi loše prošao u karijeri posle toga", napisao je Đorđić na šta je Matić dodao da "je bilo lako kad je imao od koga da nauči", dok se u čitavu priču uključio i Degenek kada se povela diskusija o dresovima i čuvenom ekonomu Stoletu.

Više pogledajte na profilu Bojana Đorđića OVDE.

Tagovi:
Sve vijesti