Dnevni horoskop za 12. 7. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 12. 7. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Partner može dosta da pomogne u vezi sa problemima koji Vas opterećuju. Povjerite se ako imate problem. Uživajte popodne sa prijateljima i opustite se malo više.

Bik

Moguće su neke nove prilike  za napredak na poslu. Budite vrijedni. Dobro ste raspoloženi.

Blizanci

Iznenadite voljenu osobu danas, pokažite joj da Vam je stalo. Slobodni, romantični ste. Bilo bi dobro da se zbog posla više povežete sa osobama sa kojima radite, iako Vam možda i nije do toga.

Rak

Danas ste pričljiviji nego inače. Moguć je flert sa osobom koja Vam se duže vreme dopada. Očekujte pohvale zbog postignutih rezultata.

Lav

Možete biti prilično napeti danas. Koristite snalažljivost da biste stvorili nove kontakte. Ambiciozni ste. Imate podršku porodice za sve što radite.

Djevica

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za druženje. Komunikativni ste. Moguć je kraći put danas.

Vaga

Veoma ste romantični. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Sve Vam ide od ruke danas. 

Škorpija

Bićete veoma zadovoljni uspehom na poslu. Siguran je napredak. Ne pokazujte drugima da ste napeti i zadržite svoje probleme za sebe.

Strijelac

Moguć je problem sa glavoboljom. Pod stresom ste zbog posla. Izbegavajte nagle reakcije na radnom mjestu. 

Jarac

Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite kod voljene osobe. Napravite kompromis. Potreban Vam je odmor, pa se potrudite da bar popodne odmarate.

Vodolija

Napeti ste danas. Na poslu Vam ništa ne ide od ruke. Moguća je pomoć od neke druge osobe, pa ne odbijajte ako tako možete da ubrzate proces rada.

Ribe

Pokušajte da sve odradite detaljno na poslu. Ovaj dan nije dobar za nove početke. Previše brinete i opterećeni ste novcem. Nađite vrijeme za odmor i relaksaciju.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti