GENIJALNI film koji NEĆETE željeti da gledate dva puta

Autor:

Igrani "Kralj lavova" - stigle prve kritike

GENIJALNI film koji NEĆETE željeti da gledate dva puta Foto: YouTube/screenshot/Walt Disney Studios

Film koji smo dugo čekali konačno je u bioskopima - nova verzija Diznijevog animiranog filma "Kralj lavova" konačno je stigla i rasplakala, nasmijala, zapanjila i... samo malo razočarala.

Pojedini su na Twitteru nakon premijere pisali da su "malkice razočarani jer lavovi baš ne mogu da vas raznježe", drugi su više SLUŠALI Bijonse "što im je odvlačilo pažnju s priče", a treći tvde da je tim koji je radio na efektima nadmašio cijelu priču. Prema njima GLEDAĆETE, ali ne i gledati priču o Mufasi, Simbi i Skaru...

"Ovaj film je odličan, ali nikada ga neću gledati dva ili više puta kao što sam to radila s animiranom verzijom", tvrdi jedna gledateljka na Twitteru.

Ali, ovaj osjećaj je samo kod onih koji traže dlaku u jajetu... Milion drugih tvitova govori o rimejku vrednom originala, činjenici da su pojedine dame u bioskopu "isplakale i maskaru i puder", ali i ovacijama na kraju koje "su bile duže i jače od onih na premijerama mnogo jačih blokbastera".

Nama ostaje samo da sami pogledamo kako to rade Bijonse (Nala) i Donald Glover (Simba), odnosno Čivetel Edžiofor, Set Rogen i "sam Mufasa" Džejms Erl Džons.

Sve vijesti