Udaje se Luna Đogani? "Pa, nisam baš planirao..." FOTO

Autor:

Luna Đogani i Marko Miljković nerašćišćeni računi - hiljadita epizoda!

Udaje se Luna Đogani? "Pa, nisam baš planirao..." FOTO Foto: Mondo/Goran Sivački

Jedna od najturbulentnijih veza u posljednjoj sezoni rijalitija Zadruga 2 svakako je ona pobjednice Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Ko je ljubomoran, ko kriv jer je u finalnoj večeri "vukao kofere druge učesnice", a ko je i dalje zaljubljen u frajera iz prošle sezone... sve smo to ostavili za sobom onog momenta kada je proglašen pobjednik Zadruge.

Ili ne?

Samo par dana nakon famoznog "the end" vidjeli smo Lunu i Marka prvo u gostima kod Ognjena Amidžića, a onda i u štampi... sada je glavna vijest da će "Marko Miljković zaprositi Lunu Đogani".

Da objasnimo - Luna i Marko su gostujući u "AmiG šou" rekli da "i dalje nešto osjećaju jedno prema drugome, ali da je bolje da ostanu rastavljeni". Ipak, pričaće ozbiljno 14. jula "Marko je zakazao datum", objasnila je Luna, na šest mjeseci (raskinute) veze. Pink.rs sada piše da će Miljković baš tada ZAPROSITI Lunu.

Luna o Marku za MONDO

Pobjednica rijalitija je o vezi rekla: "Vidjela sam još mnogo ranije da Marko i ja zapravo ne funkcionišemo, ali nisam htjela da odustajem lako i da priznam to sebi. Nisam željela da i ovaj put izađem bez ljubavi kao što sam prošli put, ali ništa nisam izgubila, štaviše, dobila sam"

"Prsten nisam spremio, a vjeridbu baš nešto nisam planirao", rekao je Miljković portalu i dodao da "ne bi dužio priču".

Iako nema prstena ni planova za vjeridbu, mediji ih venčaše. Šta kažete, da li će se "makar" pomiriti?

Sve vijesti