"Halo, Teheran":Vaterpolista napravio dug od 2.600 eura

Autor:

"Pazite na vaterpoliste iz Irana", navodi se u saopštenju Vaterpolo kluba Stari grad, koji je oštećen za ovaj iznos jer je igrač koristio roming.

0
A- A A+
vaterpolo gol Foto: MN Press

Vaterpolista iz Irana Hamed Malak Kanbanan napravio je štetu Vaterpolo klubu Stari grad od čak oko 2.500 eura, koliko je iznosio njegov telefonski račun za jedan mesec.

Ovo je objavio klub sa Dorćola nakon sjednice Upravnog odbora, čija je jedina tačka bila upravo ovaj slučaj.

Prema saopštenju kluba, ovaj iranski vaterpolista je bez odobrenja koristio mobilnu telefoniju van granica Republike Srbije, napravivši štetu klubu od 2.620 eura.

O ovome, navedeno je u saopštenju, postoje i čvrsti dokazi Telekoma Srbije da je šteta pričinjena na način prikazan kroz dobijeni izvještaj za maj 2019. godine, a na sjednici je odlučeno predsjednik kluba "iskoristi sve moguće resurse kako bi izvršio naplatu potraživanja od igrača".

Obaviješteni su i nadležni organi u Srbiji i Iranu - Vaterpolo savez Irana, selektor vaterpolo reprezentacije Irana, Ministarstvo inostranih poslova, Ministarstvo omladine i sporta Srije.

Posebno je zanimljiva ova rečenica iz saopštenja:

"Vaterpolo klub Stari grad upozorava vaterpolo klubove Srbije i regiona Balkana, kako bi izbjegli ovakvu ili slične situacije prilikom angažovanja sportista iz Irana ili saradnje sa federacijom Irana".

Sve vijesti