DPS Kotor: Jokić da sačuva barem trunku dostojanstva

Autor:

Bivši predsjednik kotorske Opštine u novoj epizodi uveseljavanja narodnih masa prevazišao je sam sebe, ocijenili su u DPS-u.

DPS Kotor: Jokić da sačuva barem trunku dostojanstva Foto: Služba za odnose sa javnošću DPS-a Crne Gore

Ovog puta je došao na brilijantnu ideju da potpise inicijative za njegovu smjenu proglasi falsifikatima i time iznese još jednu laž u nizu – u koje je i sam, očigledno, počeo da vjeruje, saopštili su danas iz odbora Demokratske partije socijalista u Kotoru.

Naime, Demokrate su saopštile da Predlog za razrješenje predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića nisu potpisali odbornici DPS, SD, HGI, LP i bivša odbornica SDP Bruna Lončarević, već su za njega iskorišćeni potpisi iz dopisa od 13. juna, kojim se ta grupa odbornika obratila tadašnjoj predsjednici Skupštine opštine Kotor Dragici Perović, kako bi ona sazvala kolegijum i zakazala nastavak sjednice.

“Jokić je veoma svjestan činjenice da je potvrda autentičnosti potpisa upravo njegova smjena koju je skupštinska većina dva puta potvrdila. Takođe, Vladmir Jokić dobro zna da može da računa na veoma mali broj odbornika, što se i pokazalo tokom izvođenja njegovog posljednjeg performansa u vidu press konferencije, na kojoj se pojavilo samo 9 odbornika da ga podrže u očajničkim vapajima kojima pokušava da spasi fotelju, na uštrb ličnog ugleda”, ističu u DPS Kotor.

Pored toga, dodaju, bivši predsjednik je upućen u činjenicu da nema podršku većine odbornika još od 29. juna prošle godine, od kada se nizom podmetanja, ucjena koalicionih partnera i medijskim spinovanjima pokušava zadržati na vlasti.

“Poštovani gospodine Jokiću, vrijeme koje ste proveli na čelu grada je isteklo. Budite dostojanstveni i povucite se kako civilizacijski i demokratski običaji nalažu. Kotor nije ni vaš, ni naš, već građana i vjekova koji su za nama”, poručili su iz DPS Kotor.

Sve vijesti