Emina uzvraća udarac: "Rasta se ponaša kako i izgleda!"

Autor:

Emina Jahović se ponovo oglasila povodom prozivki koje je Rasta uputio za njenu novu pjesmu.

0
A- A A+

Pjevačica Emina Jahovićnedavno je objavila novu pjesmu "Eksploziv" koju je reper Rasta "isprozivao" i uporedio sa "kineskom kopijom" njegove koleginice pjevačice Senide.

Emina se već bila oglasila putem svoje PR službe povodom Rastine izjave i rekla da svako ima prava na svoj ukus. Sada je još dodala da ne zna šta reper hoće više od nje i da joj nije jasno šta mu smeta.

"Naravno da je nedžentlmenski potez, ali Rasta i ne liči na džentlmena. On se ponaša onako kako izgleda, tako da je sve OK", izjavila je Emina za "Story".

Pjevčica se takođe osvrnula i na svoj odnos sa bivšim mužem Mustafom i prokomentarisala glasine da je bijesan zbog toga što njihovi sinovi Jaman i Javuz provode suviše vremena sa Sadetinom i da joj je tim povodom pravio neprijatne scene.

"Mustafa nije tip koji provaljuje u ljetnje vikendice i viče na mene. To nije radio ni kad smo bili u braku, a kamoli sada", navela je Emina i dodala da je sa bivšim mužem u odličnim odnosima.

Nakon razvoda sa pjevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje djece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

Sve vijesti