WhatsApp će uvesti ovih PET novih funkcija!

Autor:

Globalno najpopularnija aplikacija za dopisivanje najavljuje brojne novine.

WhatsApp će uvesti ovih PET novih funkcija! Foto: Promo / WhatsApp

WhatsApp, najpopularnija aplikacija za četovanje na svijetu, uskoro će predstaviti novo ažuriranje, koje bi trebalo da donese pet novih funkcija.

Dark Mode

"Mračni" mod o kojem se priča već mjesecima (koliko ga i konkurentske aplikacije imaju) nešto je što priželjkuju korisnici širom svijeta. "Biznis tudej" prenosi da ćemo ga konačno i dobiti u novom ažuriranju.

Sakrivanje statusa

Korisnici Androida dobiće opciju da sakriju statuse određenih ljudi sa svoje liste kontakata. "Hide" dugme pojaviće se uskoro, a korisnici će moći i da vrate statuse kada se "užele" kontakata koje su prethodno "ućutkali" na neko vrijeme.

Zaključavanje otiskom prsta

WhatsApp već neko vrijeme radi na opciji koja bi razne eksterne aplikacije za zaključavanje učinila suvišnim. Novi mehanizam zaštite svog naloga predstaviće novu dimenziju bezbjednosti korišćenja najpopularnije aplikacije. Korisnici će, prenosi "Biznis tudej", morati svaki put da otiskom prsta otključaju WhatsApp, kada žele da ga pokrenu. "Šuška" se i o otključavanju prepoznavanjem lica za Android korisnike.

Dijeljenje statusa

WhatsApp će omogućiti korisnicima da svoj status sa te aplikacije podijele na svojim nalozima na društvenim mrežama. Vaš status uskoro ćete moći da objavite i na svom Facebook i Instagram nalogu, ali i Gmail i Google Photos servisima. Naravno, dijeljenje neće biti automatsko, već ćete birati koji želite gdje da postavite.

"Top lista" ljudi

Aplikacija će dobiti i automatizovano rangiranje kontakata, pa ćete tako svoje omiljene "partnere" za čet uvijek videti na vrhu liste.


Sve vijesti