Evo kako je bilo na oldtajmerskoj smotri u Baru! (FOTO)

Autor:

Blizu 100 starovremenskih vozila prodefilovalo je sinoć ulicama Bara u okviru 3. Internacionalnog Oldtajmer skupa. Pogledajte u kakvoj atmosferi je prošla do sada najveća smotra starovremenskih vozila u gradu pod Rumijom!

Evo kako je bilo na oldtajmerskoj smotri u Baru! (FOTO) Foto: MONDO/Mladen Stojović

Najveći crnogorski primroski grad ovog vikedna je u znaku oldtajmera!

Manifestacija koju treću godinu zaredom zajednički organizuju Oldtimer club Bar i lokalna TO privukla je ovog ljeta najviše starovremenskih vozila ali i turista i mještana koji su sinoć u centru grada uživali u smotri automobila i motora starijih od četiri decenije.

FOTOGALERIJA:


Publika je za najboljeg učesnika smotre izabrala Porše kareru podgoričkih registarskih oznaka dok je po ocjeni žirija najatraktivniji učesnik smotre bio Jaguar E Type mađarskih tablica.

FOTOGALERIJA:


Najstarije vozilo na smotri bio je Mercedes M 187-20S iz 1952. godine splitskih registarskih oznaka, dok je epitet heroja skupa zaslužio Damir Horvat koji je sa svojom zastavom 101 stigao u Bar iz Slovenije!

Među učesnicima oldtajmerskog skupa bio je i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa njegovom bubom iz 1974. od koje je mlađi tačno jednu deceniju!

Izvor: MONDO


Posebnu pažnju privukli su članovi Mini kluba Srbija koji su ove godine stigli na smotru sa sedam Mini Morisa!

Izvor: MONDO


Okupljene građana oduševio je i ovog ljeta maleni BMW Iseta Dragana Lakovića iz Podgorice, kao i vojni američki džip "naoružan" mitraljezom.

Izvor: MONDO



Prije smotre u Ulici Vladimria Rolovića, preko 90 oldtajmera provozalo se panoramskom rutom „Između dvije čarobne obale“ a kulminacija manifestacije bio je koncert YU grupe i Ansambla Toć na bini smještenoj između vremešnih ljepotana na četiri, tri i dva točka.

FOTOGALERIJA: