Ljeto sa zvijezdama počelo RnR orgazmom! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Treću godinu zaredom tradicionalnu manifestaciju “Ljeto sa zvijezdama” Turističke organizacije Bar otvorila je velika “Party bus”

Ljeto sa zvijezdama počelo RnR orgazmom! (FOTO, VIDEO) Foto: PROMO/TOB-Bubulj produkcija

Glavne zvijezde ovogodišnje putujuće RnR žurke nazvane “Party bus” je kultni beogradski sastav Eletrični orgazam koji je sinoć svojim vanvremenskim hitovima razgalio više stotina gledalaca na Šetalištu Kralja Nikole.

Jedan od najpopularnijih bendova tzv. Novog talasa 80-ih godina prošlog vijeka sa EX YU prostora “prašio” je gotovo sve svoje najveće hitove, naročito one iz svoje završne RnR faze zaključno sa mega hitom “Igra rok en rol cela Jugoslavija”.

Izvor: MONDO


Naravno, Gile i društvo nisu preskočili ni svoj veliki hit iz rane punk faze “Zlatni papagaj” tokom kojeg su fanovi benda ispred bine organizovali “šutku”.

FOTOGALERIJA:


Euforiju u publici je izazvala i numera iz filma “Crni bombarder” – Seks, droga, nasilje i strah”.

Izvor: MONDO


Naravno, Gile nije propustio da otpjeva ni “Debelu djevojku”:

Izvor: MONDO


…Kao ni jednu od najpopularnijih RnR balada devedestih godina prošlog vijeka - “Da si tako jaka”.

Izvor: MONDO


Sjajan nastup imali su i hip hop sastav iz Beograda Prti Bee Gee kao i kolašinski RnR bend Rudolf koji su otvorili koncert.

FOTOGALERIJA:

Iako je bilo planirano da koncertni program koji su zajednički organizovali u okviru projekta “Bus party” TO Bar i nikšićka NVO Sinteza (organizator Lake festa), potraje od 22 do ponoći, na šetalištu Kralja Nikole svirka je potrajala do iza jedan sat poslije ponoći!

FOTOGALERIJA:

Sve vijesti