Strožija pravila za Mikija Đuričića u "Zadruzi 3"?

Autor:

Đuričić u pregovorima za ulazak u novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Strožija pravila za Mikija Đuričića u "Zadruzi 3"? Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rijaliti učesnik Miki Đuričić je u rijalitiju udario šamar Suzani Perović, a potom štakom tukao Nadeždu Biljić, nakon čega je diskvalifikovan iz "Zadruzi 2", a potom je završio i u kućnom pritvoru.

Đuričić se ne potresa previše oko toga i kako prenosi "Espreso" uveliko traži posao, kako bi mogao više vremena da provodi van kuće, s obzirom da je osuđen da godinu dana nosi nanogicu.

Isti list navodi da je Đuričić već u pregovorima za ulazak u novu sezonu rijalitija "Zadruga".

"Miki je već i u pregovorima oko 'Zadruge 3', i sva je prilika da će sa sve nanogicom od septembra opet biti jedan od učesnika šoua", rekao je izvor za "Espreso".

Isti izvor istakao je i da ako Đuričić dobije dozvolu da uđe u rijaliti, da će za njega važiti strožija pravila i da će non stop biti pod kamerama.

"Još uvek nije izvesno hoće li mu to biti dozvoljeno, mada je ovo najbolji način da bude pod kontrolom, jer će non stop biti okružen kamerama, a obezbeđenje bi u tom slučaju na njega motrilo 24 sata dnevno. Takođe ako se to bude desilo, za njega će važiti posebna, daleko strožija pravila, što bi sve naravno bilo u dogovoru sa nadležnim organima", otkriva izvor za "Espreso".

Sve vijesti