Samsung Galaxy Note 10: Novo ime, kamera i dizajn

Autor:

Procurele su prve slike novog Galaxy Note uređaja, koje otkrivaju mnogo novina.

0
A- A A+

Izvor: TechTalkTV

Samsung Galaxy Note 10 Pro, veći od dva Note telefona, koji će biti predstavljen u avgustu, nosiće ime Galaxy Note+, a ne Galaxy Note Pro, kako su ranije navodili “upućeni“ izvori. Takođe, kamera spreda će biti u rupici na centru ekrana, ne skraja, kako su, takođe dosad navodili izvori. Najzad i dizajn će biti nešto drugačiji, pa su uključene izraženije ivice i veće zakrivljenje ekrana, nego što je to slučaj na Note 9 modelu.

Pročitajte i ovo: Samsung Galaxy Note 10 i Note 10+ stižu vrlo brzo

Telefon će imati S Pen, nakon silnih nagađanja, koji se ne razlikuje previše od sadašnje S Pen olovke, a na ekran će već biti naneta zaštitna folija, koja se neće skidati i služiće za zaštitu telefona i na neki način omogućiti korisnicima više sigurnosti, jer neće morati da kupuju dodatne folije, koje su ionako sumnjivog kvaliteta za zakrivljene ekrane.

Samsung je nekako, navodno ispustio i prve slike uživo, koje potvrđuju sve ovo što smo rekli gore. O Note 10 i Note 10+ telefonima znamo još dosta - pročitajte u našoj ranijoj objavi - a znaćemo sve nakon premijere u Njujorku početkom avgusta.

Sve vijesti