Izabran TELEFON GODINE Evropske asocijacije za hardver

Autor:

Više od 100 iskusnih urednika iz vodećih evropskih tehnoloških publikacija ispitalo je, nominovalo, a zatim i glasalo za najbolji hardver na tržištu.

0
A- A A+

Evropska asocijacija za hardver (eng. European Hardware Association) proglasila je Huawei P30 Pro najboljim pametnim telefonom 2019. godine. Ovaj uređaj obezbijedio je prvo mjesto u kategoriji Najbolji pametni telefon na dodeli European Hardware Awards 2019.

Pročitajte i ovo: TRAMP POTVRDIO - Huawei SME da radi sa američkim firmama

Tokom priprema za petu dodjelu godišnjih nagrada, više od 100 urednika iz vodećih evropskih tehnoloških publikacija ispitalo je, nominovalo, a zatim i glasalo za najbolji hardver na tržištu. Prošle godine, nagradu za najbolji pametni telefon osvojio je Huawei P20 Pro, dok je ove godine najvažnija nagrada pripala Huawei P30 Pro telefonu. Niz inovativnih funkcija, kao što su Huawei SuperSpectrum senzor, SuperZoom sočivo i nova Huawei ToF (Time of Flight) kamera, kao i poboljšana optička i AI tehnologija za stabilizaciju slike, doprinijeli su da kompanija Huawei bude priznata od strane mnogih urednika.

Publikacije članica Evropske asocijacije za hardver objavile su više od 250.000 članaka, koji se odnose na tehnologiju, u proteklih 10 godina, što bi ovu nagradu trebalo da učini respektabilnom i pouzdanom. Huawei je pred dodelu ove nagrade objavio da je Huawei P30 Serija najbrže prodavana “flagship“ serija do sada u istoriji te kompanije i da je za 80 dana na tržištu prodato preko 10 miliona komada telefona P30 serije.

Da li se slažete sa odlukom Evropske asocijacije za hardver?

Tagovi:
Sve vijesti